PolyMX en CITO gaan samen

12 april 2017

Wij zijn verheugd u mede te kunnen delen dat CITO de helft van de aandelen van PolyMX heeft overgenomen. 

De afgelopen jaren is PolyMX, mede dankzij het product Polytop MX®, uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie. PolyMX is altijd een kleinschalig familiebedrijf gebleven en met dit team hebben wij een product op de markt kunnen brengen waar wij enorm trots op zijn. Echter, PolyMX is in de kern een productiebedrijf. De kennis en kunde omtrent het produceren van hoogwaardige producten is waar de kracht van PolyMX ligt.

Daarom hebben wij de keuze gemaakt om een partnerschap aan te gaan met CITO. Een partij met een wereldwijd sales netwerk en jarenlange ervaring in de stansvormindustrie. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze sales-force te versterken en tegelijkertijd de focus weer terug te kunnen brengen naar daar waar we goed in zijn: het verder ontwikkelen van producten die van toegevoegde waarde zijn voor de stansvormindustrie.

Er zal op korte termijn uitbreiding van de productie gaan plaatsvinden om de verkoop te kunnen opschalen. Daarnaast zullen wij ons, in samenwerking met de R&D-afdeling van CITO gaan focussen op het doorvoeren van productverbeteringen en nieuwe producten te kunnen introduceren die bijdragen aan het optimaliseren van het stansproces. Daarnaast zal de komende periode gebruikt worden om te kijken waar er nog meer synergie-effecten bereikt kunnen worden voor onze klanten. 

Cito Polymx 1
;