Over PolyMX

Probleemoplossend denken is ons vak

Word jij onze nieuwe collega?

Kom jij het PolyMX team versterken? Kijk op de vacature pagina voor een overzicht voor de openstaande vacatures. 

Vacatures

Ontstaan van PolyMX

"PolyMX is een polyurethaan productiebedrijf dat naar de markt luistert. Zo zijn wij ontstaan." - Cees van Golverdingen, oprichter van het familie bedrijf PolyMX

Het familiebedrijf PolyMX werd in 2000 opgericht door Cees van Golverdingen, een man uit de wereld van het verlijmen. Cees startte zijn zoektocht naar het alternatief voor rubber toen hij concludeerde dat verlijming van rubber niet het gewenste resultaat leverde. De oplossing vond hij in het materiaal Polyurethaan. 

Bij de oprichting van PolyMX, voorheen Euromat 2000, was het voornaamste doel het creëren van een beschermingsmateriaal met een goede lijmhechting aangepast aan de specifieke wensen en toepassing van de klant. Hiermee creëerde Cees hét alternatief voor rubber beschermingsproducten en ontstond een polyurethaan productiebedrijf.

Cees Lab 1

Tegenwoordig is rubber binnen PolyMX het verboden woord. Dit komt doordat het succes van onze producten hedendaags gebaseerd is op de kwaliteit van het materiaal en de mogelijkheid om het materiaal aan te passen aan de wensen van de klant. Het heeft misschien de elasticiteit van rubber, maar ieder product van PolyMX is alles wat rubber niet is, namelijk slijtvast en duurzaam. 

Het materiaal polyurethaan staat gelijk aan de waarden van ons bedrijf: kwaliteit en luxe. De focus op deze punten is iets wat Melissa Monster-van Golverdingen in 2018 als prioriteit heeft gesteld toen zij het stokje van haar vader overnam als algemeen directeur van PolyMX, het bedrijf waar zij al 16 jaar werkzaam was.

DSC1220 2

Partnerschap met CITO

In 2017 werd het bedrijf CITO-SYSTEM GmbH mede-eigenaar van PolyMX. 

Dankzij het product CITO Polytop, voorheen Polytop MX, is PolyMX uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie. Omdat wij altijd een kleinschalig familiebedrijf zijn gebleven, met als kern de productie van polyurethaan producten was een partnerschap met CITO de meest logische vervolgstap. Hierdoor kunnen wij de focus op polyurethaan productie behouden.

CITO is een partij dat in het bezit is van een wereldwijd sales netwerk en een jarenlange ervaring in de stansvormindustrie, wat voor een innovatief product zoals CITO Polytop een verdiende stap vooruit is.

CITO GROUP COMPANY Grey

Melissa Monster-van Golverdingen

"Wij luisteren, leren en innoveren om de moderne vraag naar toepassingen van polyurethaan te beantwoorden en te creëren."

Onder leiding van Melissa focust PolyMX zich op het continue verbeteren van het materiaal en de ontwikkeling van nieuwe producten voor en met de klant. Door deze mentaliteit is zij medeverantwoordelijk voor het succes van CITO Polytop. 

In 2019 is Melissa Monster-van Golverdingen naast algemeen directeur ook mede-eigenaar geworden van PolyMX met als missie de visie van haar vader door te zetten en trouw te blijven aan de waarden van het familiebedrijf. Ze is vastberaden de focus te houden op 'doen waar we goed in zijn', namelijk het produceren van hoogwaardige kunststofoplossingen door te luisteren naar de markt. 

Melissa Monster Van Golverdingen

Uw contactpersonen

 

 

;