Markten

Markt specifieke oplossingen

MX Maritime

Wij passen onze expertise voor kunststof esthetische oplossingen toe op de jachtontwerp en -bouw. Dit resulteert in toepassingen voor zowel opslag- als landingsplaatsen op superjachten.

Oplossingen voor op het water die praktisch, veilig en esthetisch zijn. Wij denken graag met u mee voor een geschikte oplossing voor uw uitdaging. 

Lees verder
Superyacht

Transport

Onze polyurethaan materialen zijn uitstekend geschikt als toepassing in de transport industrie. De unieke schokvastheid van ons materiaal resulteert in een krachtig elastisch kunststof, zelfs onder enorme krachten. Perfect voor de bescherming van uw bedrijfswagen en lading. 

Lees verder
Transport

Stansvormindustrie

CITO Polytop is een kunststof uitwerpmateriaal. Dit slijtvaste materiaal is specifiek ontworpen voor de stansvormindustrie en speelt perfect in op de unieke vereisten van uitwerpmateriaal. Het stelt u in staat om met minder druk te kunnen snijden en dus een betere kwaliteit van uw eindproduct te waarborgen. CITO Polytop resulteert in minder onderhoud aan de stansvorm en zorgt voor een efficiëntere productie.

 

Lees verder
Stanzform IMG 7172

Technische en machine-industrie

Als polyurethaan specialist ontwikkelen we ook de onmisbare, slijtvaste en duurzame ‘schakels' voor uw (productie) proces. Opmaat gemaakte oplossingen van polyurethaan voor de technische- en machinebouw.

Lees verder
Slijtstrip Verkleind

Wilt u meer weten?

Benieuwd of ons materiaal voor uw toepassing geschikt is? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Neem contact op Offerte aanvragen
;