Technische en machine-industrie

Oplossingen voor de machine industrie

Industriële oplossingen

Mensen mogen fouten maken, machines niet. PolyMX ontwikkelt de onmisbare, slijtvaste en duurzame ‘schakels' voor uw (productie) proces en biedt oplossingen van polyurethaan. Als kunststofspecialist voor de technische- en machinebouw werken wij innovatief en effectief: van de eerste schets op papier tot de levering van een perfect passend eindproduct.

Slijtstrippen en schraapstrippen

Door de slijtvastheid van polyurethaan is het materiaal perfect te gebruiken in de vorm van slijtstrippen, schraapstrips en/of afschrapers. Onze slijtstrippen van polyurethaan gaan veel langer mee dan bijvoorbeeld rubber alternatieven. De kunststof strippen zijn olie- en vetbestendig. 

De slijtstrip is uitstekend geschikt voor bevestiging aan reiniging-/veegmachines, maar ook voor het ruimen van sneeuw en ijs. 

Slijtstrip Verkleind

Kopschotten voor de productie van prefab heipalen

Onze polyurethaan kopschotten zijn speciaal ontwikkeld voor de betonindustrie. Met deze kopschotten kan een beton mal of bekisting perfect worden opgedeeld in meerdere delen. Tijdens de productie van prefab heipalen vergemakkelijkt de flexibiliteit van het materiaal het uithalen van de afzonderlijke palen. 

Kopschot B

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op Offerte aanvragen
;