Project: MH Sporthorses

07 januari 2022

Project uitgelicht: MH Sporthorses

In het prachtige Brabantse Chaam hebben wij onlangs een mooi project mogen opleveren. MH Sporthorses heeft een waar paleis voor hun paarden gebouwd. De oude stallen zijn volledig gerenoveerd en wij hebben hier met trots ons steentje aan mogen bijgedragen in de vorm van de volledige bekleding van de stallen en wasplaats.

 “Naast de luxe uitstraling is het materiaal ook echt hufterbestendig. De mat toont geen enkele beschadiging, zelfs niet door alle klappen die het continue te verduren heeft.”

MH Sporthorses

Stalwanden en afwerking

We hebben de stallen van MH Sporthorses mogen voorzien van onze stalwandbekleding, hoek- en raamafwerking. Een oudere stal heeft vaak geen egale en gelijke wanden. Dit was ook bij dit project het geval. In samenwerking met MH Sporthorses hebben we besloten de Polycover MX te verlijmen op houten platen alvorens deze aan de muur bevestigd werden. Hierdoor hebben we, ook in een oudere stal, strakke stalwandbekleding weten te realiseren.

MH Sporthorses stalwandbekleding PolyMX

Volledige wasplaats bekleding

Naast de stallen hebben we ook de wasplaats wanden mogen bekleden en is onze Polyfloor MXWet wasplaatstegel op de bestaande ondergrond bevestigd. De noppentegel creëert een antislip vloer in een natte ruimte zoals een wasplaats. De vernieuwde wasplaats voor de paarden is met deze vloer aanzienlijk veiliger geworden ten opzichte van de oude situatie. Een chique maar toch onderhoudsarme en veilige wasplaats is ontstaan. 

Wasplaatstegels En Wandbekleding

Oude situatie

Wasplaats

Stal

Stal

Bescherming van uw paard

Op zoek naar beschermingsproducten voor in uw stal of bij het vervoeren van uw paard? Wij denken graag met uw mee. 

Neem contact op
;