Melissa Monster mede-eigenaar van PolyMX

14 november 2019

Vanaf heden is Managing Director Melissa Monster-Van Golverdingen, ook mede-eigenaar van het bedrijf PolyMX. Als gevolg van deze stap blijft het bedrijf gedeeltelijk eigendom van de oprichters, de familie Van Golverdingen, nadat de meerderheid van de aandelen in 2017 werd gekocht door het bedrijf CITO-SYSTEM GmbH.

Na het afronden van het strategische patrnerschap met CITO-SYSTEM GmbH, werd het merendeel van de aandelen verkregen door CITO-SYSTEM GmbH en bleef het andere deel van de aandelen in het bezit van oprichter Cees van Golverdingen. Melissa Monster-Van Golverdingen heeft zich de afgelopen jaren meer dan bewezen als Managing Director en heeft voor de sterke groei gezorgd die het bedrijf doormaakt. Voor CITO-SYSTEM GmbH is het belangrijk om te werken met een Managing Director met eigenaarschap en directe betrokkenheid. Melissa Monster-Van Golverdingen wil trouw blijven aan de waarden van het familiebedrijf, wil zich wijden aan de voortzetting van de strategie en de continuïteit garanderen.

Melissa Monster-Van Golverdingen, algemeen directeur en mede-eigenaar: “Zolang ik bij PolyMX werk, heb ik me altijd gecommitteerd om het bedrijf op koers te houden.” De laatste twee jaar zag ze haar nieuwe rol als Managing Director. “PolyMX heeft altijd als mijn eigen bedrijf gevoeld en ik ben echt blij dat dit nu echt het geval is. Ik wil voortbouwen op de visie van mijn vader en samen met CITO-SYSTEM GmbH grote plannen bedenken. Via deze manier wil ik mijn vader en Jürgen Mariën in het bijzonder bedanken voor het feit dat ze vertrouwen in me hadden, zelfs voordat ik het in mezelf had. Zij hebben mij de kans gegeven om mezelf verder te ontwikkelen en ik zal hier altijd dankbaar voor zijn! ”

Jürgen Mariën van CITO-SYSTEM GmbH: “We hebben alle vertrouwen in Melissa als Managing Director van PolyMX. De koers die zij heeft uitgezet en de behaalde resultaten bewijzen hun waarden voor het bedrijf en de klanten. We werken graag samen met mensen die eigenaarschap ervaren, en met de overdracht van aandelen, heeft dit nu ook vorm gekregen. ”

CITO-SYSTEM GmbH en PolyMX werken vanuit de nieuwe locatie in Raamsdonksveer samen op het gebied van productverbetering en de introductie van nieuwe producten die bijdragen aan de optimalisatie van het stansproces. Daarnaast zijn verschillende synergie-effecten geïmplementeerd ten behoeve van klanten. Melissa: "Binnen de CITO GROUP zitten we vol ideeën en ik kijk ernaar uit om dit samen te implementeren, deels vanuit Nederland, maar ook vanuit Oostenrijk, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland"

;