Nieuwe Fecken-Kirfel splitmachine

13 mei 2022

PolyMX investeert in een splinternieuwe Fecken-Kirfel splitmachine

Door de toenemende vraag naar uitwerpmateriaal voor vlakstansen alsmede de toepassing van hogere hoogten uitwerpmateriaal in de Amerikaanse en Canadese markt, hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe Fecken-Kirfel splitmachine.

Met deze splitmachine kunnen wij ons complete assortiment aan schuimmaterialen op iedere gewenste niveau snijden, ofwel splitten.

Fecken-Kirfel machines staan bekend om de precisie en efficiëntie in snijtechniek. Met deze nieuwe machine zijn wij in staat om alle hardheden van ons eigen materiaal met de vereiste nauwkeurigheid in huis te splitten.

De sheets die uit deze nieuwe splitmachine komen zijn nog strakker en hebben een kleine hoogtetolerantie. Met deze splitmachine zijn wij voorbereid op toekomstige groei. We kunnen nu grotere oppervlakten, hardere materialen en hogere/dikkere platen splitten. Kortom, de nieuwe splitmachine maakt ons flexibeler in de eindbewerking. Dit vertaalt zich in een efficiëntere doorstroom en in een snellere verwerking van onze materialen.

IMG 20220506 103438

Uw materiaal laten splitten?

Het is vanaf heden ook mogelijk om uw eigen materiaal bij ons te laten splitten. Neem contact op met onze experts en we helpen u graag verder met uw split- of horizontale snijwerk. 

Mail Website
;