Weer een mooie mijlpaal bereikt: PolyMX wordt benoemd tot Erkend Leerbedrijf.

13 oktober 2023

Weer een mooie mijlpaal bereikt: PolyMX wordt benoemd tot Erkend Leerbedrijf.

Wat een aangename verrassing ontvingen wij vandaag in onze mailbox. “Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft uw bedrijf PolyMX B.V. gevestigd aan Sterrekroos 17 te Raamsdonksveer erkend als leerbedrijf.”

Vanaf heden is PolyMX dus een erkend leerbedrijf en kunnen studenten van de opleiding tot Machine Operator A bij PolyMX komen werken en leren. SBB schrijft het volgende over de organisatie:

“Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Daarvoor staat Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Wij voeren taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen.”

Wij zijn heel blij met de erkenning die wij van SBB hebben ontvangen en kijken er naar uit om enthousiaste studenten in ons team te mogen ontvangen.

Because WE CARE about youth!  

Erkend Leerbedrijf Sbb (1)
;