Stalwandbekleding

Stalwandbekleding, stalwandbescherming

Met de op maat gemaakte Polycover MX producten worden muurschade en schokreacties van het paard voorkomen.

De blinde montage en het wiebermotief in deze stalwandbekleding/ -wandbescherming creëren een luxe uitstraling. Terwijl uw paard goed beschermt wordt. De stalwandbekleding is leverbaar in diverse kleuren, wat schilderen overbodig maakt. 

Begijnhoeve 18530

Elastisch, duurzaam en slijtvast

Kunststof wand- en vloerbekleding voor een optimale bescherming van uw dierbaarste bezit. 

De stalwandbecherming van polyurethaan is elastich, extreem slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Reinigen doet u eenvoudig met de hogedrukspuit. 

Het materiaal is extreem sterk, scheur-, stoot- en trapvast. 

 

Begijnhoeve 18521

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bekleding van stallen, wasplaatsen, veeartsruimtes en vervoersmiddelen bieden wij een totaalpakket van duurzame en slijtvaste polyurethaan producten. Deze flexibele kunststof producten hebben als doel uw paard optimaal te beschermen en uw stallen te voorzien van een langdurige luxueuze uitstraling. 

Afwerkingsproducten

Naast stalwandbekleding biedt PolyMX een totaalpakket om uw stal volledig te bekleden en af te werken. Alle randen, vensterbanken, ramen en luiken kunt u (laten) afwerken met de PolyMX rand- en raamafwerkingsproducten. En, alle hoeken kunt u volledig (laten) bekleden met of zonder profiel. De stalwandbekleding en afwerkingsproducten zijn leverbaar in verschillende kleuren en beschikbaar in diverse afmetingen. Een mooie 'aankleding' die bovendien uw dier optimaal beschermt en u kostbare tijd bespaart.

Awerkingsproducten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op Vraag offerte aan
;