Hippische oplossingen

Premium stal- en paardentransportbescherming

Hippische sport

Wie werkt aan topprestaties met paarden doet geen concessies en gaat voor kwaliteit, optimale zorg en aandacht.

De kunststof beschermingsproducten Polycover MX en Polyfloor MX bieden een oplossing voor de hippische sport in de vorm van esthetische eindproducten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om stallen, wasplaatsen, solariumruimtes, veewagens en trailers de kwaliteit te geven die een edel dier verdient.

Onze producten bieden veilige, praktische, duurzame en sterke oplossingen in de vorm van matten, vloertegels en vloersystemen. Door de blinde montage zijn alle producten bijzonder geschikt voor prefab stallencomplexen. 

Stalwandbekleding

Blind gemonteerd is deze wandbekleding met wiebermotief zeer esthetisch en biedt het uw paard goede bescherming. Bovendien bespaart de wandbekleding u kostbare tijd doordat deze bijzonder onderhoudsvriendelijk is. De stalwandbekleding is leverbaar in diverse kleuren, wat schilderen overbodig maakt. Reinigen doet u eenvoudig met de hogedrukspuit.

Polystable MX Black (1)

Wasplaatstegel

De wasplaatstegel is voorzien van een geïntegreerd noppenmotief, wat voorkomt dat paarden uitglijden op een natte ondergrond. Door de goede verbinding met de ondergrond en de samenstelling van het materiaal wordt het vloersysteem vloeistofdicht. Hiermee zijn ongewenste geuren en bacteriegroei verleden tijd.

Wasplaatstegel Donker

Veeartsruimte

De Polyfloor MX vloersystemen en de slijtvaste Polycover MX zorgen ervoor dat geluid gereduceerd wordt in veeartsruimten. De matten en vloeren zijn onderhoudsarm en makkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger. Dit garandeerd een schone en veilige (werk)omgeving voor zowel de veearts als het paard. 

Veeartsruimte Polymx1

Klepmatten

De klepmat is speciaal ontwikkeld voor in de veewagen en biedt, door de extra hoge geïntegreerde lat en een uitgekiend antislipprofiel, nog meer grip voor zowel het paard als de begeleider. De klepmat wordt in verschillende breedtes geproduceerd, is reukloos, scheur- en stootvast, zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

006 2009.01

Zijwandbescherming

Paardenkrachten zijn enorm! Opgesloten in een paardentrailer of veewagen kunnen paarden met één klap de trailerwand behoorlijk beschadigen. De Polycover MXLight is speciaal ontwikkeld als zijwandbescherming. Het is slijtvast, sterk zonder inlage en licht in gewicht. 

Zijwandbescherming Veewagen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op Offerte aanvragen
;