MX Maritime

Oplossingen voor jachtdesign en -bouw

Als het gaat om jachtbouw en jachtdesign is er vaak sprake van een afweging tussen esthetische kenmerken van een jachtdesign en het optimaal benutten van de functionaliteiten. Onze producten bieden een oplossing voor dit dilemma. 

Door de materiaal eigenschappen en de luxe uitstraling van onze MX Maritime producten kunt u het uiterste uit het design van uw jacht halen terwijl de functionaliteiten van uw jacht optimaal kunnen worden benut. 

Superyacht Helimat MX

De Superyacht Helimat MX is uniek in zijn soort! Een helikopterplatform als vaste ondergrond op uw dek is verleden tijd. Door het makkelijke 'Lay down & Lift up' principe neemt de Superyacht Helimat MX geen plaats in beslag op uw dek. Binnen enkele minuten uitgelegd en verwijderd, ook tijdens slechte weersomstandigheden.

Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid is de Superyacht Helimat MX uitstekend geschikt om uw deck te beschermen.

Superyacht Helimat MX (5)

Tendervloer

Een slijtvaste antislipvloer speciaal gemaakt voor de scheeps- en jachtbouw. Deze vloer met wiebermotief is te gebruiken in gangpaden, motor- stuur- en tenderruimtes. De Polyfloor MX wordt prefab vervaardigd, hierdoor kan de doorlooptijd op de werf aanzienlijk worden gereduceerd.

Tendervloer3

Stootstrip

Eenvoudig te monteren stootstrips voor in uw boothuis en/of aanlegsteiger. De stootstrip geeft niet af en kan eenvoudig op maat gemaakt worden.

Stootstrip 3

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op Offerte aanvragen

OCEANCO Logo

"We waarderen de samenwerking met PolyMX, het product voldoet aan onze normen en de service voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wanneer urgentie nodig is, staat PolyMX klaar om te helpen en te ondersteunen. Een plezier om mee samen te werken."

Hendrik Verkiel, Project Manager Fleet Support at Oceanco

;