Superyacht Helimat MX

De eerste verplaatsbare helihaven

Haal het meeste uit het deck van uw jacht

Een landingsplaats voor helikopters op het dek van een superjacht. Het klinkt prachtig, maar een permanent helikopterplatform op uw jacht neemt ook veel ruimte in beslag. De grootste hindernis bij het design van een superjacht met een geschikte helikopterlanding is de afweging tussen esthetische kenmerken en de normen om aan de certificeringseisen te voldoen.

Dat is nu verleden tijd! Een permanente helihaven of een aanzienlijk deel van het dek gereserveerd voor een helikopterdek is nu verleden tijd met onze Superyacht Helimat MX.

Uitvoeringen

Panelen

  • Optimale teak bescherming
  • Aanwezigheid van een H-sign

Strips

  • Licht in gewicht
  • Toepasbaar op smallere delen van het deck

'Lay down & lift up'-principe

De Superyacht Heimat MX is uniek in zijn soort.

Door het makkelijke 'Lay down & lift up'-principe is het mogelijk om: 

  • Een volledige en volwaardige helihaven aan te leggen en te verwijderen binnen enkele minuten
  • Uw deck beschikbaar te houden voor entertainment of andere doeleinden
  • Te voldoen aan alle certificeringsnormen zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw jacht
Superyacht Helimat MX (1)

Kenmerken

Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid beschermt de Superyacht Helimat MX uw teakdeck. Doordat de Superyacht Helimat MX door en door gekleurd is, zullen de kleuren altijd zichtbaar blijven.

De Superyacht Helimat MX moet direct na het landen en opstijgen van de helikopter worden opgeslagen in een ruimte zonder UV straling om zo het risico op verkleuring te minimaliseren. 

De Superyacht Helimat MX is volledig in eigen fabriek geproduceerd en behoort tot onze Polycover MX productlijn, terug te zien in eigenschappen als zeewater- en oliebestendig, antislip en schokvast. 

Superyacht Helimat MX (4)

Wilt u meer weten?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw Superyacht Helimat MX of neem contact op met onze adviseurs van MX Maritime voor een advies op maat. 

Offerte aanvraag Contact
;